BEDklinikken udbyder jævnligt kurser til fagprofessionelle

Modtag vores nyhedsbrev

Kognitiv behandling af spiseforstyrrelser, april 2021

Forfatterne til bogen Kognitiv terapi – spiseforstyrrelser, psykologerne Tina Holm Nyland & Allan Blaabjerg, underviser i kognitiv behandling af spiseforstyrrelser. Kurset er fortrinsvis rettet mod læger og psykologer, men har et begrænset antal pladser til andre faggrupper.

Kurset foregår i BEDklinikkens lokaler i 15. og 16. april 2021. Læs mere i nedenstående kursusbeskrivelse eller kontakt BEDklinikken: kontakt@bedklinikken.dk eller 93908383 for yderligere information.

Tidligere kurser

Kursus i Eating Disorder Examination, august + september 2020

Seniorforsker og psykolog Loa Clausen underviser sammen med psykolog & phd, Lene Bomholt Meyer i Eating Disorder Examination (EDE), som er “golden standard” ved diagnosticering af spiseforstyrrelser. Diagnosekriterier og diagnostiske udfordringer gennemgås i en vekselvirkning mellem teori og praksis.

OBS: Grundet Covid-19 er kurset er udskudt til d. 21. august og 11. september 2020. Kontakt os for yderligere information. 

Gratis Gå-Hjem-Møde: Kort & Godt om Spiseforstyrrelser, september 2020

Hvad er spiseforstyrrelser? Hvorfor udvikler man en spiseforstyrrelse? Hvordan foregår behandlingen? Og hvordan kan man hjælpe, hvis man er tæt på et menneske med spiseforstyrrelse?

Dette kommer forfatterne Birgitte Hartvig Schousboe, Loa Clausen, René Klinkby Støving og Lene Kiib Hecht ind på i bogen. Denne eftermiddag vil de også komme ind på følgende:

  • Spiseforstyrrelsernes paradoks og vejen til bedring
  • Nye strømninger indenfor behandling
  • Somatiske komplikationer og følgevirkninger
  • Tidens kure og trends.

Vi håber at se dig til en faglig eftermiddag, hvor vi byder på oplæg ved store kapaciteter inden for behandlingsområdet, kaffe og kage samt bogen til særpris. Skynd dig at sende en tilmelding afsted, da der er et begrænset antal pladser til rådighed.

Kursus i diagnosticering og behandling af Binge Eating Disorder (BED), marts 2020

Kursus v. klinikkens behandlere, som har arbejdet i snart to årtier med Binge Eating Disorder (BED). Hvordan diagnosticerer mand BED, og hvordan adskiller denne spiseforstyrrelse sig fra de andre spiseforstyrrelser? Hvad adskiller objektive bulimiske overspisninger fra forstyrret spisning og/eller vægtproblemer? Og hvordan behandler man det?