BEDklinikken udbyder jævnligt kurser til fagprofessionelle

Modtag vores nyhedsbrev

Kursus i Eating Disorder Examination, august + september 2020

Seniorforsker og psykolog Loa Clausen underviser sammen med psykolog & phd, Lene Bomholt Meyer i Eating Disorder Examination (EDE), som er “golden standard” ved diagnosticering af spiseforstyrrelser. Diagnosekriterier og diagnostiske udfordringer gennemgås i en vekselvirkning mellem teori og praksis.

OBS: Grundet Covid-19 er kurset er udskudt til d. 21. august og 11. september 2020. Kontakt os for yderligere information. 

Kursus i diagnosticering og behandling af Binge Eating Disorder (BED) (udskudt grundet Covid-19 – ny dato kommer på hjemmesiden snarest)

Kursus v. klinikkens behandlere, som har arbejdet i snart to årtier med Binge Eating Disorder (BED). Hvordan diagnosticerer mand BED, og hvordan adskiller denne spiseforstyrrelse sig fra de andre spiseforstyrrelser? Hvad adskiller objektive bulimiske overspisninger fra forstyrret spisning og/eller vægtproblemer? Og hvordan behandler man det?

Gratis Gå-Hjem-Møde: Kort & Godt om Spiseforstyrrelser

Hvad er spiseforstyrrelser? Hvorfor udvikler man en spiseforstyrrelse? Hvordan foregår behandlingen? Og hvordan kan man hjælpe, hvis man er tæt på et menneske med spiseforstyrrelse?

Dette kommer forfatterne Birgitte Hartvig Schousboe, Loa Clausen, René Klinkby Støving og Lene Kiib Hecht ind på i bogen. Denne eftermiddag vil de også komme ind på følgende:

  • Spiseforstyrrelsernes paradoks og vejen til bedring
  • Nye strømninger indenfor behandling
  • Somatiske komplikationer og følgevirkninger
  • Tidens kure og trends.

Vi håber at se dig til en faglig eftermiddag, hvor vi byder på oplæg ved store kapaciteter inden for behandlingsområdet, kaffe og kage samt bogen til særpris. Skynd dig at sende en tilmelding afsted, da der er et begrænset antal pladser til rådighed.

Praktisk information
Dato: Torsdag d. 24 september, 2020 – kl. 15.00-17.00
Sted: LMS – Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade, Krumtappen 2, 5. sal, 2500 Valby

Tilmelding
Det er gratis at deltage og arrangementet er åbent for alle. Dog beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 18. september.